Web Analytics Made Easy - Statcounter

در راستای اهداف استراتژیک گروه سایپا مبنی بر تولید انبوه محصول تیبا در سال جاری و برابر با برنامه افزایش تولید خانواده اکسل تیبا در مگاموتور، طراحی و خطوط مونتاژ اکسل شامل خط اول مونتاژ اکسل جلو و خط سوم مونتاژ اکسل عقب پراید به تیبا با کمترین هزینه راه اندازی و به بهره برداری رسید.

بر این اساس و همزمان با اجرای این پروژه، ارتقاء و تجهیز خطوط مونتاژ نیز در برنامه قرار گرفت و پرس های اکسل جلو مجهز به لودسل و HMI جهت ثبت و نمایش نمودار، گراف شد و در خط اکسل عقب نیز فیسکچرهایی با قابلیت مونتاژپذیری آسان تر در جهت راحتی کارکرد اپراتور ساخته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مراسم علی شیخ زاده قائم مقام مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا، گفت: مگاموتور تولید کننده قوای محرکه و قلب تپنده محصولات گروه خودروسازی سایپا است و نقش کلیدی را در استراتژی گروه دارد.

وی افزود: در حال حاضر برنامه هایی که در مگاموتور سایپا در رابطه با توسعه محصولات از جمله خانواده محصول تیبا و خانواده شاهین در حال انجام است، به نحوی است که خط دوم مونتاژ موتور و سرسیلندر محصول تیبا و خطوط مونتاژ اکسل تیبا با حداقل هزینه ها راه اندازی شده است.

قایم مقام مدیرعامل در امور تولید، کیفیت و توسعه محصول با تاکید بر اینکه مدیریت ارشد گروه به صورت ویژه پیگیر برنامه های توسعه ای و تولید قوای محرکه است گفت: مگاموتور تا دو سال آینده باید صاحب خانواده موتور خاص خودش باشد و گروه خودروسازی سایپا، از موتور و گیربکس نسل جدید در محصولات جدید خود استفاده کند و همه اقدامات در این خصوص شروع شده است.

گفتني است پروژه طراحی، ساخت، نصب تجهیزات و راه اندازی خطوط مونتاژ و تولید مجموعه اکسل جلو و عقب تیبا با توان تولید همزمان مجموعه اکسل برای هردو محصول X100 و X200 و با ظرفیت تولید 900 ست در روز ضمن افزایش توان علمی و تخصصی مگاموتور، صرفه جویی مالی بالغ بر50 میلیارد ریال را به همراه داشته است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: قرارداد الجزایر الهام چرخنده دوره شبانه دانشگاه مکانیسم ماشه هفته دفاع مقدس سایپا صنعت خودرو محصولات سایپا خط تولید پراید پراید تیبا قرارداد الجزایر الهام چرخنده دوره شبانه دانشگاه مکانیسم ماشه هفته دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۹۳۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا پهپاد زیردریایی ساخت؛ این وسیله غول‌پیکر کف دریا می‌خوابد! | تصویر

شرکت نورث‌راپ گرومَن، پهپاد زیردریایی بدون خدمه مانتا رِی (Manta Ray) را طراحی کرده که ماموریت‌های طولانی‌مدت انجام می‌دهد و محموله‌ها را به اعماق اقیانوس میبرد.

مهندسان یک پهپاد زیردریایی خودران مونتاژ کرده‌اند که آژانس پروژه‌های تحقیقاتی پیشرفته دفاعی ایالات متحده (دارپا/DARPA) قصد دارد از آن برای ماموریتهای دوربرد در اقیانوس استفاده کند.

براساس گزارش فرادید، این پهپاد که «مانتا رِی» نام دارد، با الهام از ماهیان پالیده‌خواری به همین نام با بدن‌های الماس‌شکل و باله‌های بال‌مانند ساخته شده است. این نمونه اولیه که شرکت هوافضایی و صنایع جنگ‌افزاری نورثراپ گرومَن (Northrop Grumman) آن را طراحی کرده و ساخته، یک پهپاد فوق‌العاده بزرگ است که می‌تواند مأموریت‌های طولانی‌مدت و بارگیری‌شده را بدون نیاز به پشتیبانی و تعمیرات انسانی انجام دهد.

این پهپاد پس از استقرار، می‌تواند با لنگر انداختن در بستر دریا و خوابیدن در حالت کم‌مصرف، در انرژی صرفه‌جویی کند.

تاد لیویت، معاون سیستم‌های دریایی و اقیانوسی در نورثراپ گرومَن، در لینکدین نوشت: «من هیجان‌زده هستم که یکی از اولین تصاویر مانتا رِی را که به طور کامل در تأسیسات آناپولیس ما مونتاژ شده، بازنشر کنم.»

دارپا برنامه مانتا رِی را سال ۲۰۲۰ راه‌اندازی کرد تا طراحی خودروهای زیرآبی را بهبود ببخشد، از جمله توسعه تکنیک‌هایی برای افزایش ظرفیت بار و صرفه‌جویی در انرژی.

این شرکت در وب‌سایت خود اعلام کرده که نمونه اولیه‌ی مانتا رِی نورثراپ گرومَن چندین ویژگی منحصر به فرد را برای ایجاد «غافلگیری استراتژیک» ادغام می‌کند. این ویژگی‌ها عبارتند از خودگرانی، ظرفیت حمل تجهیزات برای پشتیبانی از ماموریت‌های مختلف، عملکردهای صرفه‌جویی در مصرف انرژی و پیوستگی عملکردی به این معنا که طرح را می‌توان جدا و دوباره سرهم کرد. این پهپاد در پنج کانتینر حمل و نقل استاندارد نیز قرار می‌گیرد، به این معنا که می‌تواند در سراسر جهان حمل و مستقر شود.

دیگر خبرها

  • آمریکا پهپاد زیردریایی ساخت؛ این وسیله غول‌پیکر کف دریا می‌خوابد! | تصویر
  • کاهش ۵ درصدی ذخیره آب سد یامچی اردبیل
  • (تصویر) آمریکا پهپاد زیردریایی ساخت
  • هدف‌گذاری تبدیل یزد به قطب تولید ماشین‌آلات نساجی
  • پس از پراید وانت نوبت به بی‌ام‌و وانت رسید!
  • صرفه جویی ۴۰ درصدی آب با خشکه کاری برنج
  • صرفه جویی ۳.۹ درصدی مصرف گاز در سال گذشته
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • پس از پراید وانت نوبت به بی‌ام‌و وانت رسید!/ عکس
  • رفع بحران ناترازی انرژی با ۲۰ درصد صرفه‌جویی